CASA NOSTRA GRONINGEN

CASA NOSTRA GRONINGEN Heerlijke pizza's en grillgerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1710 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Casa Nostra Groningen. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 19:51 Kip was een beetje droog en ik miste de coleslaw. Bezorging was prima op tijd
24 jun 2022 om 13:16 Wat is dit voor neppe winkel nooit meer koop ik hier eten is niet eens binnenkomen maar me geld wel weg kkr neppe sukkels
24 jun 2022 om 3:31 Ik heb mijn eten nooit gekregen oplichters
15 jun 2022 om 21:58 De burger was super lekker, alleen jammer dat ze de pindasaus waren vergeten en er moet wat patat kruiden op de friet.
15 jun 2022 om 19:40 Het is dat ik een ster moet geven maar het is geen ster waard. Flauw eten en lange bezorgtijden.
14 jun 2022 om 19:31 besteld om 16.00uur, het zou om 17.30 bezorgd worden echter kwam het eten pas om 18.45!! en het was ook niet super heet, erg teleurgesteld
10 jun 2022 om 0:24 Eten werd pas na 110 minuten en een telefoontje bezorgd, zonder excuses. Alles was koud en moest eerst in de magnetron.
24 mei 2022 om 15:55 Duurde enorm lang (90min+) en broodje was slap, kip was ook slap geworden
23 mei 2022 om 18:23 Denk dat de magnetron kapot is. Na 1,5uur een minuscuul zakje koude kip kruimels bezorgd. De ‘kok’ zou zich diep moeten schamen voor dit stukje prutswerk. Alles koud en de kleinste portie ooit (60 euro!) Nooit meer bestellen hier!!